Ringkvist Logistics AB är ett bolag för lagerhållning, tredjepartslogistik eller analys och säljstöd ett flertal branscher.
Distribution är roligt – låt oss sköta det åt din verksamhet – och frigör dig själv dyrbar tid.

Vi distribuerar till både återförsäljare och privatkunder med samma höga leveranssäkerhet.

Vi är en distributör som plockar, packar och skickar dina produkter. Det spelar ingen roll om det är till en kund eller till en återförsäljare. Vi kan skicka allt. För att vi ska kunna göra detta så behöver vi ha dina varor på lager hos oss. Det gör att vi snabbt kan skicka produkterna, vilket självklart ger en bra kundupplevelse.

Lager

Vårt lager finns i Stockholm, det är en medveten strategi att finnas tillgängliga för våra kunder och ha en lätt tillgång till vårt kontor och showroom.

Vi hyr ut lagerytor från ett hyllplan till större ytor!

 • Hyllplan
 • Pallplats
 • Varmlager

Tillgång enligt överenskommelse.

Plock

De olika komponenterna i en order, eller i ett sammansatt paket – bestämt av dig – plockas samman av oss på plats. Din produkt behöver alltså inte ens vara komplett – vi färdigställer och skickar till din kund!

Perfekt i kombination med att hyra lageryta!

Vi plockar ordrar som du vidarebefordrat till oss.

Packning

Rätt emballage för Din produkt, både för skydd och kostnadseffektivitet. Du slipper det tidsödande manuella arbetet och kan ägna dig åt sälj, kreativitet eller kanske en extra ledig stund istället.

Tillsammans med att sammanställa adresser och ordersedlar är detta en riktig tidstjuv. Gjort på fel vis blir den också dyr i efterhand.

Tidsbesparande – ekonomiskt sunt!

Legopackning

Utgörs en av dina produkter av fler sammansatta komponenter – då kan vi legopacka dessa åt dig!

Detta tillsammans med avstämning av order, inbladning av extra utskick och ordermottagning lyfter mycket tid från dig. Vi fixar Ditt behov. Med bra system i företagets ryggrad vet du att servicegraden är hög till Dina kunder.

Leverans

Vi har förmånliga avtal med flera speditörer, både inrikes och utrikes. Dina försändelser packas omsorgsfullt och lämnas sedan dagligen över till någon av våra partners. Du har massor av alternativ om hur Du vill att vi skickar Dina paket.

Webbutik

Om ni saknar en webbutik så hjälper vi er gärna med att skapa en säljande och tydlig e-handelssida. Vi använder WordPress och WooCommerce så du som kund alltid äger din egen data, till skillnad från andra leverantörer. Kontakta oss för en behovsanpassad lösning som tål jämförelse!

Har du en e-handel på plats kan vi agera rådgivande utefter dina behov, om inte annat bara för att se till att du gör en bra upphandling av tjänster från en annan part. Vi vet vad saker bör kosta och vet inte du det – låt oss hjälpa dig!

Massutskick

Vi erbjuder hjälp med massutskick till dina kunder, både via epostlistor eller via fysiska brev.

Att få ett fysiskt brev hem i brevlådan från en trovärdig avsändare är mycket uppskattat. Hör av er till oss för vidare diskussion!

Inlämning

Helt korrekt, vi kan även ta hand om era behov med kort varsel genom inlämning på plats!

Ni kan vid enstaka tillfällen behöva nyttja de tjänster vi erbjuder, utan löpande avtal. Därför erbjuder vi er att komma till oss med er produkt eller tjänst så kan vi ta över den och leverera till din slutkund.

Passar bra för:

 • Färdiga affärer på Tradera, Ebay och Blocket.
 • Skrymmande sändningar, ex vis skicka dina bildäck på pall.
 • Strunta i Företagscenter – lämna och betala hos oss!

Har du en e-handel på plats kan vi agera rådgivande utefter dina behov, om inte annat bara för att se till att du gör en bra upphandling av tjänster från en annan part. Vi vet vad saker bör kosta och vet inte du det – låt oss hjälpa dig!

Vi använder oss av dessa transportörer

Logotype_pos_100mm_beta_original
DHL_rgb_265px
ups
2000px-DHL_Freight.svg
dhl-global-forwarding-logo

Varje tjänst vi nyttjar har vi avtal för, bland dem kan nämnas:

 • PostNord Mypack
 • PostNord Varubrev
 • PostNord International Parcel
 • DHL Freight/ ServicePoint
 • DHL Euroconnect
 • DHL Global Forwarding
 • UPS Worldshipping

Har du ett behov vi idag inte har avtal för, kan vi upphandla och ordna detta. Kontakta oss!